Ajankohtaista

Ajankohtaista

 Pitkäperjantaista 2. pääsiäispäivään on Arkki suljettu, avoinna jälleen tiistaista 19.4 .
Aurinkoista pääsiäistä!
 
Hauskaa joulunalusviikkoa. Arkki on avoinna ma-to klo 9-20, jouluaattosta 24.12. käymme Joulun viettohon palataksemme taas maanantaina 27.12 klo 9. Uudenvuodenaattona 31.12. Arkki on avoinna klo 9-15. Oikein hauskaa Joulua ja onnellista Uutta Vuotta 2022!
p.s. jos lemmikkinne tarvitsee apua Uudenvuoden paukkeen takia, ottakaa ajoissa yhteyttä.
 
 
Hyvää Itsenäisyyspäivää 6.12.2021
Arkki on jälleen avoinna tiistaista 7.12 klo 9
 
 
 
6.10 alkaen eläinlääkäri Riitta Nikko palaa Arkin aamuihin 1-2 kertaa viikossa, muulloin Riitta auttaa lemmikkien omistajia Firstvetin kautta. Vuosien varrella Riitta on jatkokouluttautunut mm. hammashoitojen osalta ja hoitaa sydämellisesti niin lemmikkien  kirurgiset vaivat kuin sisätauditkin.
 
syksy
Kesälomien aikana Arkki on avoinna ma – pe klo 9-20. Eläinlääkäri Kristiina Torp on lomilla 5.7. – 9.8 ja Maarit Koivisto 26.7. – 22.8 sekä 26.8-29.8. Eläinlääkärit Anni Summanen ja Heidi Hermiö lomailevat loppuvuodesta.  Kaikille hauskaa kesää!
 

 
Potilasohjelmistomme päivitetään torstaina 8.4. klo 8-13 jolloin Arkki on suljettu emmekä pääse vastaamaan puhelimeen. Klo 13 eteenpäin toiminta jatkuu normaalisti.
 
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Ell Kristiina Torpin blogista löytyy nyt video hampaiden harjauksen harjoittelusta koiran kanssa: https://uteliaselain.com/2021/03/08/hampaiden-harjausta/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 
Taitava ETÄpotilas nyt maaliskuussa!
Kurssilla harjoittelemme eläinlääkärikäynnillä ja kotona hoitotilanteissa hyödyllisiä taitoja. Etäkurssin etuna on, ettei koiraa tarvitse siedättää sille pelottavaan eläinlääkäriasemaan tai vieraisiin ihmisiin ennen taitojen opettelua. Nyt on myös loistava tilaisuus osallistua kurssille hieman kauempaakin. Yhdistämällä etäkurssin eläinlääkäriasemalla tehtyyn harjoitteluun saat molempien kurssien hyödyt. Teemme harjoitukset niillä välineillä, mitä kotoanne jo löytyy, mutta suosittelemme kuonokopan hankkimista jokaiselle koiralle.
Kurssilla koira oppii menemään erilaisten asioiden kyytiin, käyttämään tarvittavia apuvälineitä kuten kuonokoppaa ja sietämään tutkimusvälineiden kosketuksen, asettumaan pyydettyyn asentoon ja olemaan paikallaan pidettäessä. Omistaja oppii tekemään eläinlääkärikäynnistä mahdollisimman mukavan kokemuksen kaikille osapuolille.
Kurssi sisältää neljä tunnin pituista etäyhteydellä (Google Meet) toteutettavaa opetuskertaa, joilla harjoituksia tehdään sekä yhdessä että yksitellen. Lisäksi jokainen saa kurssikertojen välissä harjoiteltavat yksilölliset kotitehtävät, joiden avulla kurssin hyöty on paras mahdollinen. Kurssikerrat ovat lauantait 6.3. 13.3. 20.3. ja 27.3. ja ryhmät klo 10-11 ja 11:30-12:30. Kuhunkin ryhmään otetaan neljä koirakkoa. Ilmoittautumiset torstaihin 4.3. mennessä Arkin ajanvarausnumeroon tai Facebookin yksityisviestillä. Kurssin hinta on 102e.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Maaliskuussa muistutellaan taas hammashoidon tärkeydestä lemmikeillä. Eläinlääkärimme Kristiina Torpin blogissa kerrotaan tarkemmin koirien hammashoidosta ja koulutuksesta hampaiden harjaukseen:

 ~~~~~~~~~~~~~~~

Koronavirus pandemian aikanakin lemmikkimme tarvitsevat hoitoa. Ruokaviraston eläinlääkäreille antamien ohjeiden mukaisesti pyydämme asiakkaitamme huomioimaan seuraavat ohjeistukset: VAIN YKSI IHMINEN lemmikin mukana vastaanotolle. Ilmoittautumisen jälkeen odottakaa vuoroanne ulkona autossa jos mahdollista. Tuojalla ei saa olla tartuntaan viittaavia oireita. Ystävällisesti tervetuloa – vaikkemme kättelisikään.

Koronarajoitukset Arkissa